1/26

Een Martin folkgitaar is de droom van zowat elke zichzelf respecterende gitarist. Wij verkopen zowel de échte Amerikaanse C.F. Martin & Co. gitaren als de prijsgunstige Mexicaans gebouwde modellen. Lutherie Decorte heeft jou de beste (na)service voor Martin gitaren in Vlaanderen. En dit zonder overdrijven.


1. We bestellen bij dezelfde hoofdleverancier als alle andere gitaarwinkels in de Benelux die C.F. Martin & Co. gitaren in hun assortiment hebben m.a.w. alle C.F. Martin & Co. modellen zijn bij Lutherie Decorte verkrijgbaar aan de beste voorwaarden. Laat me weten wat je precies zoekt en ik zorg voor de rest.
 

2. In het atelier krijg je gratis een extra service erbij die je nergens anders zal vinden in België. Kurt Decorte is een gediplomeerde gitaarbouwer en is meer dan 30 jaar gerespecteerd restaurateur/hersteller in binnen- en buitenland. Alsook voor de Martin Benelux hoofdleverancier en andere muziekwinkels werkt hij als hersteller van akoestische gitaren. (na)Service is super belangrijk bij het aanschaffen van een gitaar voor het leven! Dan ben je bij Lutherie Decorte aan het goede adres.

Op 
8 mei tot 10 mei 2019 was Kurt Decorte op bezoek bij de C.F. Martin Custom Shop in Nazareth (USA) om een reeks Custom gitaren te bestellen. (zie fotoreeks hiernaast)

Alle info & vragen over Martin gitaren lutheriedecorte@icloud.com of GSM: 0032 (0)486 284666 (Kurt)